Vrijblijvend kosteloos inloopspreekuur

HomeUitvaartwensen vastleggenVrijblijvend kosteloos inloopspreekuur

Vrijblijvend kosteloos inloopspreekuur Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard

Wanneer: Elke eerste zondag van de maand

Tijd: 11.00 – 12.00 uur

Waar: Afscheidshuys Lingewaard, Dr. Poellstraat 2 te Bemmel

Constantijn Koen Uitvaartverzorging wil met een maandelijks kosteloos inloopspreekuur op de eerste zondag van de maand op een persoonlijke en laagdrempelige manier toegankelijk zijn voor iedereen die vragen rondom een uitvaart of uitvaartwensen heeft.
Van 11.00 tot 12.00 uur kunt u vrijblijvend binnenlopen en uw vragen voorleggen aan een van onze deskundige medewerk(st)ers maar ook rustig een kijkje nemen in ons Afscheidshuys Lingewaard. Op deze manier ervaart u de laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard en indien mogelijk kunt u de 24-uurs kamers De Linge en De Waard bezichtigen.

Wij staan open voor alle vragen, denkt u hierbij aan:
– begraven of cremeren, hoe gaat dat?
– wat moet ik doen als er iemand in mijn omgeving overlijdt?
– mag ik zelf helpen met wassen en kleden?
– waar kan er opgebaard worden?
– wat mag/kan ik zelf doen?
– wat kost een uitvaart?

Tevens is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een uitgebreid gesprek waarin wij u kunnen informeren over de mogelijkheden en om uw persoonlijke wensen te bespreken (eventueel voorzien van een kostenbegroting). Wilt u dit gesprek liever bij u thuis laten plaatsvinden? Wij komen graag naar u toe!

Ook als u verzekerd bent bij Dela, Monuta, Yarden of elders, kunnen wij u van dienst zijn. Als wij uw wensen inventariseren dan wordt duidelijk hoe de financiële vergelijking uitvalt.

Loopt u gerust binnen met uw vragen of om een kijkje te nemen in ons Afscheidshuys Lingewaard. Koffie of thee staat voor u klaar!

Afscheidshuys Lingewaard
Vrijblijvend inloopspreekuur
Afscheidshuys Lingewaard - 24 uurs kamer