Rouwverwerking en nazorg

HomeUitvaartwensen vastleggenRouwverwerking en nazorg

Hulp bij rouwverwerking

Verlies is soms al zo intens voelbaar voor het overlijden en ook dat vraagt aandacht waar naar geluisterd wordt. In de periode na de uitvaart is het soms moeilijk de draad weer op te pakken. Hulp bij rouw kan dan fijn, of zelfs nodig zijn. Constantijn Koen Uitvaartverzorging werkt nauw samen met Monique Manders van Praktijk-Leefkunst Over-leven, iemand met de nodige ervaring in hulp bij rouwbegeleiding. Maak vrijblijvend een afspraak of neem eerst een kijkje op de website.

“Al onze wensen werden vervuld en meer dan we konden bevroeden. De nazorg ook dat is bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging perfect geregeld. Niet eenmaal maar diverse malen en ook nu na een maand nog. Ons thema is geniet van het leven, maar het bewijs is geleverd dat kan ook bij een uitvaart. In een woord perfect.”

Praktijk Leefkunst

Nazorg vinden wij belangrijk

Rondom de uitvaart nemen wij u graag zo veel mogelijk zorgen uit handen en stellen we alles in het werk deze periode zo aangenaam mogelijk voor u te maken. Om ervoor te zorgen dat onze dienstverlening zorgvuldig blijft en van een hoge kwaliteit, horen wij graag hoe u de uitvaart hebt ervaren. Enkele weken na de uitvaart ontvangt u van ons een vragenformulier en nemen wij contact met u op om alles nog eens kort door te spreken. Ook wij leren van elke ervaring.

Via deze links vindt u meer informatie over nazorg:

Notarisbemmel.nl

Praktijk-leefkunst.nl

Rouwverwerking