Uitvaartondernemer en Afscheidshuys Lingewaard Renkum

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Renkum en omgeving?

Constantijn Koen Uitvaartverzorging is een kleinschalige en betrokken uitvaartondernemer die zich in Renkum met liefde en passie inzet, want iedereen verdient een passend afscheid. Dat doen we door er voor u te zijn, en zorg uit handen te nemen waar nodig. Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zetten wij daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds onze allergrootste drijfveer. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

We staan er niet dagelijks bij stil. En dat is goed. Maar plotseling krijg je ermee te maken. Dichtbij of verder weg. Na Ziekte, of soms volkomen onverwacht, overlijdt een dierbare. Ineens gebeurt er ontzettend veel. Er moet van alles worden geregeld, maar er zijn ook emoties. Op zo’n moment is er behoefte aan iemand die steun geeft en weet wat er moet gebeuren, iemand die zorgt voor rust en overzicht.

Constantijn Koen is werkzaam geweest bij een grote landelijke uitvaartorganisatie in de regio Wageningen, Nijmegen, Arnhem en Dieren waardoor wij de omgeving en gebruiken in Renkum goed kennen. Vanuit een grote betrokkenheid en passie kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart waarbij het regelen en uitvoeren van de uitvaart plaatsvindt in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene.

Onze werkwijze is informeel, ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Bij ons staat de persoonlijke aandacht voorop, in tegenstelling tot vele (grote) uitvaartondernemingen. Ons doel is een afscheid vorm te geven die recht doet aan de overledene en laat zien wat hij of zij voor zijn naasten heeft betekend.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Beschikt over een eigen uitvaartcentrum met twee 24-uurs kamers De Linge en De Waard. De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Of u nu kiest voor budget, standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg. Uiteraard kunnen wij ook een thuisopbaring verzorgen.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan de complete uitvaart van crematie tot begrafenis in Renkum voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij, in tegenstelling tot vele (kleine) uitvaartondernemingen in de regio, over een eigen rouwauto voor overbrengen, thuisopbaren en staatsievervoer. De Uitvaartbus kunnen wij tegen zeer voordelig tarief aanbieden. Wanneer er voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid een avondwake is, kunnen wij in tegenstelling tot veel andere uitvaartondernemingen uw dierbare vanaf het adres van opbaren overbrengen naar de betreffende kerk zodat hij of zij toch aanwezig is tijdens de avondwake. Vanzelfsprekend brengen wij u dierbare na afloop van de avondwake terug naar het adres van opbaren. Ook kunnen wij als uitvaartondernemer in Renkum een uniek concept van gedeeltelijke thuisopbaring aanbieden, waarbij uw dierbare in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard verblijft en wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis brengen.

Onze ervaren medewerkers en gastdames zijn o.a. gespecialiseerd in laatste verzorging, ritueel begeleiden en nazorg. Hiermee spelen wij in op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke benadering. Om de afscheidsplechtigheid stijlvol en persoonlijk vorm te geven, staan wij u terzijde.
Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in Renkum? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken. Het is tevens mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te alle tijden telefonisch bereiken: we staan dag en nacht voor u klaar. Alle diensten rondom de uitvaart voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Uitvaartverzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart kunnen verzorgen van iemand die is verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden of elders. Het antwoord is ja. U bent altijd vrij om voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard te kiezen.

Wanneer u kiest voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging, dan nemen wij de polis van de verzekeraar over. Deze kan u erop wijzen dat u duurder uit bent. Dat is lang niet altijd het geval. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. In veel gevallen is bijbetaling bij een verzekeraar nodig omdat niet alles door de polis is gedekt.

Informeert u vooraf bij ons hoe dat in uw geval uitpakt. Als wij uw wensen inventariseren dan wordt duidelijk hoe de financiële vergelijking uitvalt.

 

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 06 421 160 93

E-mail: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

 

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn maatschappelijk betrokken en sponsoren Bemmelse Dweildag, Taptoe Bemmel, Smartlappenkoor Lingewaard, kersenfeest Gendt en KBO Bemmel-Doornenburg,

Wij verzorgen ook budget uitvaarten, multiculturele uitvaarten, gemeentelijke uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Huissen, Uitvaartondernemer Angeren, Uitvaartondernemer Doornenburg, Uitvaartondernemer Haalderen, Uitvaartondernemer Ressen, Uitvaartondernemer Nijmegen-Noord, Uitvaartondernemer Overbetuwe, Uitvaartondernemer Neder-Betuwe, Uitvaartondernemer Arnhem, Uitvaartondernemer Nijmegen, Uitvaartondernemer Westervoort, Uitvaartondernemer Duiven, Uitvaartondernemer Zevenaar, Uitvaartondernemer Renkum, Uitvaartondernemer Rheden, Uitvaartondernemer Doesburg, Uitvaartondernemer Wijchen, Uitvaartondernemer Heumen, Uitvaartondernemer Grave, Uitvaartondernemer Druten, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Berg en Dal, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Oss.