Constantijn Koen Uitvaartverzorging, uitvaartondernemer, Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen, Afscheidshuys Lingewaard Huissen

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Huissen en omgeving?

Constantijn Koen Uitvaartverzorging wil er voor u zijn in de moeilijke periode van rouw en verlies want iedereen verdient een passend afscheid. Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zetten wij daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds onze allergrootste drijfveer.

We staan er niet dagelijks bij stil. En dat is goed. Maar plotseling krijg je ermee te maken. Dichtbij of verder weg. Na Ziekte, of soms volkomen onverwacht, overlijdt een dierbare. Ineens gebeurt er ontzettend veel. Er moet van alles worden geregeld, maar er zijn ook emoties. Op zo’n moment is er behoefte aan iemand die steun geeft en weet wat er moet gebeuren, iemand die zorgt voor rust en overzicht.

Constantijn Koen is woonachtig in de gemeente Lingewaard en kent de omgeving en gebruiken in Huissen dus uitstekend. Vanuit een grote betrokkenheid, passie en met een achtergrond als uitvaartverzorger bij een grote landelijke uitvaartorganisatie in de regio Nijmegen, Arnhem, Lingewaard en Dieren kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart waarbij het regelen en uitvoeren van de uitvaart plaatsvindt in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene.

Onze werkwijze is informeel, ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Bij ons staat de persoonlijke aandacht voorop, in tegenstelling tot vele (grote) uitvaartondernemingen. Ons doel is een afscheid vorm te geven die recht doet aan de overledene en laat zien wat hij of zij voor zijn naasten heeft betekend. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart en zijn ingeschreven in het Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers.

Alle diensten rondom de uitvaart voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Wij hebben twee Afscheidshuyzen en een unieke historische molen in eigen beheer namelijk Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel met twee 24-uurs kamers De Linge en De Waard met tevens de mogelijkheid voor reguliere opbaring, Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen met twee 24-uurs kamers Sint Anna en De Molen met eveneens de mogelijkheid voor reguliere opbaring. Daarnaast beschikken wij over de 1ste en 2e verdieping in de unieke en historische Sint Annamolen te Nijmegen voor het verzorgen van condoleances. De 1ste en 2e verdieping van de Sint Annamolen te Nijmegen zijn  tijdens condoleances ook bereikbaar voor mindervaliden door aanwezigheid van een lift.

Wij zijn trots dat wij de enige uitvaartonderneming in Nederland zijn die de beschikking hebben over een unieke historische molen om condoleances te verzorgen.

De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel, Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen en de Sint Annamolen te Nijmegen maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt de begrafenis of crematie van traditioneel tot geheel ongedwongen. Vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor budget, standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg. Uiteraard kunnen wij ook een thuisopbaring verzorgen.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan de complete uitvaart van crematie tot begrafenis in Huissen, Angeren, Bemmel, Gendt, Doornenburg, Haalderen en Ressen voor u verzorgen. Daarnaast beschikken wij, in tegenstelling tot vele (kleine) uitvaartondernemingen in de regio, over twee eigen Afscheidshuyzen, eigen rouwvervoer voor overbrengen, thuisopbaren en staatsievervoer. De Uitvaartbus kunnen wij tegen zeer voordelig tarief aanbieden. Wanneer er voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid bijvoorbeeld een avondwake is in de parochiekerk, kunnen wij in tegenstelling tot veel andere uitvaartondernemingen uw dierbare vanaf het adres van opbaren overbrengen naar de betreffende kerk zodat hij of zij toch aanwezig is tijdens de avondwake. Vanzelfsprekend brengen wij u dierbare na afloop van de avondwake terug naar het adres van opbaren. Ook kunnen wij als uitvaartondernemer in Angeren het unieke concept van gedeeltelijke thuisopbaring aanbieden, waarbij uw dierbare in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel verblijft en wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis brengen.

Onze ervaren medewerkers en gastdames zijn o.a. gespecialiseerd in laatste verzorging, ritueel begeleiden en nazorg. Hiermee spelen wij in op het feit dat steeds meer mensen kiezen voor een persoonlijke benadering. Om de afscheidsplechtigheid stijlvol en persoonlijk vorm te geven, staan wij u terzijde.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van een uitvaart in Huissen? Op deze site kunt u de mogelijkheden bekijken. Het is tevens mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Uiteraard kunt u ons ook te allen tijde telefonisch bereiken: we staan dag en nacht voor u klaar.

Uitvaartverzekering

Waar u ook bent verzekerd, u bent altijd vrij om te kiezen voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging, Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen. Uw verzekeraar zegt wellicht dat u dan duurder uit zult zijn, maar meestal is dit niet het geval. Een uitvaart die door ons op maat wordt verzorgd, kan voordeliger uitpakken dan de uitvaart van uw verzekeraar. Informeer gerust hoe het zit en laat ons uw uitvaartwensen op een rij zetten. Op deze manier kunnen we een overzichtelijke vergelijking maken en weet u zeker wat financieel de beste keuze is. Wanneer u ervoor kiest de uitvaart door ons te laten verzorgen, nemen wij probleemloos de polis over van uw huidige verzekeraar.

 

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 0481-354 506
E-mail: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Sint Annamolen Nijmegen zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 024-785 23 77
E-mail: info@uitvaartverzorgingnijmegen.nl

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn maatschappelijk betrokken en sponsoren kersenfeest Gendt, Bemmelse Dweildag, Taptoe Bemmel, Smartlappenkoor Lingewaard en KBO Bemmel-Doornenburg,

Wij verzorgen ook
Budget uitvaarten, multiculturele uitvaarten, gemeentelijke uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Huissen, Uitvaartondernemer Angeren, Uitvaartondernemer Doornenburg, Uitvaartondernemer Haalderen, Uitvaartondernemer Ressen, Uitvaartondernemer Nijmegen-Noord, Uitvaartondernemer Overbetuwe, Uitvaartondernemer Neder-Betuwe, Uitvaartondernemer Arnhem, Uitvaartondernemer Nijmegen, Uitvaartondernemer Westervoort, Uitvaartondernemer Duiven, Uitvaartondernemer Zevenaar, Uitvaartondernemer Renkum, Uitvaartondernemer Rheden, Uitvaartondernemer Doesburg, Uitvaartondernemer Wijchen, Uitvaartondernemer Heumen, Uitvaartondernemer Grave, Uitvaartondernemer Druten, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Berg en Dal, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Oss.