Samen voor KiKa

HomeSamen voor KiKa

Constantijn Koen Uitvaartverzorging en Lydia Duijvestein samen voor KiKa

Ollyco, het knuffelolifantje van Lydia Duijvestein en Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Voor kinderen die na een overlijden een beetje troost kunnen gebruiken.

Er komen vaak nabestaanden met kinderen in Afscheidshuys Lingewaard, kinderen die van dichtbij te maken krijgen met een overlijden van hun dierbare. Om deze kinderen troost te bieden, hebben Constantijn Koen en Lydia Duijvestein de handen ineen geslagen en het initiatief genomen om een uniek troostolifantje te laten ontwerpen door Kaatje Sprokkereef.

Hierop werd direct positief gereageerd door Kaatje en zo werd Ollyco geboren, het paarse olifantje dat troost kan bieden voor kinderen die dat nodig hebben.

Lydia haakt met plezier deze knuffelolifantjes. Families met kleine kinderen die door Constantijn Koen Uitvaartverzorging de uitvaart van hun dierbare laten verzorgen, ontvangen één unieke Ollyco. Vanzelfsprekend is het zo dat de voorraad Ollyco’s niet oneindig is.

Lydia en Constantijn dragen beiden KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) een warm hart toe.

Daarom vergoedt Constantijn Koen Uitvaartverzorging de gebruikte materialen voor het vervaardigen van Ollyco en geeft deze kosteloos aan kinderen die een beetje troost kunnen gebruiken. Per Ollyco doneert Constantijn Koen Uitvaartverzorging vervolgens een bedrag aan KiKa.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging - Lydia Duijvestein - KiKa

Draagt u KiKa ook een warm hart toe en vindt u het leuk om Ollyco’s te haken dan bestaat de mogelijkheid dit samen met Lydia te doen. Indien u zich wilt opgeven om op vrijwillige basis Ollyco’s te haken voor KiKa, dan kunt u een email sturen aan: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl