Persoonlijke budgetuitvaart

HomePakkettenPersoonlijke budgetuitvaart

Persoonlijke budgetuitvaart: € 1.995,00

Een persoonlijke uitvaart met afscheid op de dag van de uitvaart.

Een budgetuitvaart bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging houdt niet in dat het een onpersoonlijke, sobere uitvaart is. Ook een eenvoudige uitvaart bij ons vindt respectvol plaats.

  • Ook voor de budgetuitvaart geldt: wij nemen de tijd als deze voor u stilstaat.
  • U waarschuwt eerst een (huis)arts die het overlijden officieel komt vaststellen.
  • U neemt contact op met familie, vrienden en bekenden om thuis afscheid te nemen van uw dierbare.
  • U neemt direct daarna contact op met Constantijn Koen Uitvaartverzorging op telefoonnummer 06 421 160 93 waarna wij een afspraak met u maken om uw dierbare op te halen en over te brengen naar Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel.
  • U mag zelf uw dierbare alvast wassen en aankleden (indien gewenst).
  • U zorgt dat de gegevens van uw dierbare (zoals identiteitsbewijs) klaar liggen en ook de gegevens van de contactpersoon.
  • Indien er een verzekeringspolis aanwezig kunt u deze ook klaarleggen.

Wij komen met onze rouwauto naar de plaats van overlijden en brengen uw dierbare voor een standaard opbaring naar Afscheidshuys Lingewaard.. In Afscheidshuys Lingewaard, waar tevens de laatste verzorging zal plaatsvinden, leggen wij uw dierbare in een nette degelijke uitvaartkist (afwijkende maat uitvaartkist tegen meerprijs) waarna de uitvaartkist definitief zal worden gesloten. Constantijn Koen Uitvaartverzorging zal de aangifte van overlijden verzorgen in de gemeente van overlijden (binnen een straal van 50 kilometer rond Bemmel). U ontvangt vervolgens van ons het officiële uittreksel van overlijden. Wij maken op een doordeweekse dag een afspraak bij een crematorium om uw dierbare voor een “stille crematie” (dat wil zeggen zonder aanwezigheid nabestaanden) met onze rouwauto over te brengen. Op de dag van de uitvaart bent u op de afgesproken tijd (meestal rond 07.30 uur) welkom in Afscheidshuys Lingewaard voor een kop koffie of thee van onze gastdame. Aansluitend  kunt u uw dierbare ‘uitzwaaien’ want iedereen verdient een waardig, respectvol en passend afscheid. De verstrooiing van de as van uw dierbare zal geschieden op het terrein van het betreffende crematorium zonder aanwezigheid van nabestaanden. Het betreffende crematorium zal voorafgaand aan het verstrooien u telefonisch op de hoogte brengen. In de meeste gevallen behoort het ophalen van de as door de nabestaanden ook tot de mogelijkheid. U dient voor het ophalen van de as van uw dierbare een afspraak te maken met het crematorium.

In onze prijs van € 1.995,-  is al het hierboven staande inbegrepen, dus ook het vervoer binnen een straal van 50 kilometer naar ons Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel. Bij overlijden in een ziekenhuis, verzorgingshuis of Hospice moet u rekening houden met extra kosten i.v.m. mortuariumkosten.

De kosten voor de uitvaart dienen minimaal 24 uur voor de aanvang van de uitvaart betaald te worden aan Constantijn Koen Uitvaartverzorging, dit kan contant of door middel van een bank overschrijving. (let wel op dat een bank overschrijving extra tijd kost om te verwerken).

De persoonlijke budgetuitvaart is alleen van toepassing bij een overlijden binnen de gemeente Lingewaard, Overbetuwe, Neder-Betuwe, Nijmegen, Arnhem, Nijmegen-Noord, Westervoort, Duiven, Zevenaar, Renkum, Rheden, Doesburg, Wageningen, Wijchen, Heumen, Cuijk, Grave, Beuningen, Oss, Berg en Dal, Druten, Culemborg, Boxmeer en alle omliggende plaatsen.