Team - Constantijn Koen
Team

Constantijn Koen

Eigenaar/Uitvaartverzorger

Mijn naam is Constantijn Koen en woonachtig in Bemmel. Op mijn twaalfde overleed mijn moeder. Sindsdien stel ik mezelf de vraag, vaak onbewust, over waar het in het leven om gaat. Wie ben ik? Waar sta ik? Welk gedachtegoed laat ik achter? Omdat ik als kind al werd geconfronteerd met de dood leerde ik hier bewust bij stil te staan. Het overlijden van mijn moeder was intens verdrietig, maar inspireerde mij tegelijkertijd iets moois en zinvols van het leven te maken.

Ik volgde een opleiding tot uitvaartondernemer en kreeg na een stageperiode bij DELA de kans om aan de slag te gaan als uitvaartverzorger bij Monuta Uitvaartzorg. Ik was werkzaam in het gebied Nijmegen-Arnhem-Dieren en wat ik eigenlijk al wist, werd nog duidelijker. Dit was wat ik zocht; het contact met de families, het geven van persoonlijke aandacht en het zorgvuldig regelen van alles wat nodig is in een moeilijke periode. Toen al merkte ik hoe belangrijk het is om de tijd te nemen, en hoe zeer dit werd gewaardeerd door nabestaanden. De dankbaarheid maakte dat mijn passie en gedrevenheid alleen maar groeiden.
Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zet ik daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds mijn allergrootste drijfveer.

“Een team met het hart op de juiste plaats en waar niets te veel is. De persoonlijke aandacht en net dat beetje extra maakte de uitvaart een dag om nooit meer te vergeten.”

Team - Caroline - Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Caroline Koen

Mijn naam is Caroline, In ons team ben ik mede-eigenaar, administratief medewerkster, gastdame en uitvaartassistente.

Door Constantijn heb ik de uitvaartbranche leren kennen en heb gezien en ervaren wat een persoonlijke uitvaart voor mensen kan betekenen. De oprechte betrokkenheid in ons team is eerlijk en echt. Dat voelen mensen, daardoor wordt een uitvaart echt persoonlijk.

Iedereen is bij ons welkom en iedereen verdient een passend afscheid. Dat is waar wij voor staan.

Team - Erna

Erna van Bon

Uitvaartspreekster/Gastdame Afscheidshuys Lingewaard/Uitvaartassistente

Mijn naam is Erna en ik ben sinds 4 jaar werkzaam in de uitvaartbranche.
In ons team ben ik gastdame, uitvaartspreekster en assisteer ik de uitvaartverzorger.

Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om de uitvaart voor de nabestaanden tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Iedereen verdient namelijk een persoonlijk afscheid.

Team - Claudia

Claudia van der Paard

Overledene verzorgster/Uitvaartassistente/Gastdame Afscheidshuys

Mijn naam is Claudia van der Paard en sinds 2016 werkzaam als overledenenverzorgster, uitvaartassistente en gastdame voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging.

Het ondersteunen van de nabestaanden in een voor hen verdrietige periode geeft mij veel voldoening. Vooral omdat dit veel kan toevoegen aan de rouwverwerking. Tijd hiervoor nemen en er voor u zijn vind ik erg belangrijk en staat bij mij hoog in het vaandel.

Marcel Ras

Marcel Ras

Uitvaartspreker en ritueel (liturgisch) begeleider

“Een mooi afscheid is het begin van je rouwverwerking” Na het overlijden van een naaste komt er veel op u af. Terwijl uw hoofd er niet naar staat, moeten er veel belangrijke beslissingen genomen worden in een relatief kort tijdsbestek. Naast alle praktische en logistieke zaken kan ik u helpen met de inhoudelijke kant van de ceremonie. Samen bepalen we de orde van dienst, alles in samenspraak met u en Constantijn Koen. Als uitvaartspreker geef ik woorden aan uw verdriet. Voor mij geldt dat iedere overledene uniek is dus schrijf ik altijd unieke welkomstwoorden en slotteksten. Ik kan als ritueel (liturgisch) begeleider, wanneer er geen dominee of pastor aanwezig zal zijn, rituelen en persoonlijke symbolen gebruiken in de afscheidsdienst / plechtigheid.