Partners

Constantijn Koen Uitvaartverzorging - Herdenkingspiramide

De Herdenkingspiramide ®

is een piramidemodel met daarin één of meerdere lagen as van een persoon of dier en/of foto, een vlinder, sieraad, schelp, hart of iets anders dat u aanreikt. Vandaar de naam herdenkingspiramide ®.

De piramide is gemaakt van hoogwaardig epoxy giethars op basis van de vierzijdige Egyptische piramide van Cheops op het plateau van Gizeh. De herdenkingspiramide ® is alleen al een bijzonder fraai en rustgevend kunstwerk om naar te kijken. Ieder exemplaar wordt met zorg gemaakt, waar vooral maatwerk, ambacht en liefde voor het werk centraal staan. Ook niet onbelangrijk is de betaalbaarheid voor dit zeer speciale product.

De herdenkingspiramide ® is nergens anders verkrijgbaar en is daarom een uniek product.

Vormgeving, kleur, grootte en decoratie kunnen worden afgestemd op uw persoonlijke wensen. De standaard afmeting van 7×7 cm met of zonder vlinder is voorzien van vier kleurlagen. Van boven naar beneden; transparant, donkerblauw, de as-laag op ongeveer 1/3 hoogte van de piramide. De onderste laag kan in verschillende kleuren worden uitgevoerd: rood, oranje, geel, groen, lila of wit. Onafhankelijk van de afmeting maakt u een keuze hoe dik de as-laag gaat worden en of u de as wilt bekijken alleen zichtbaar vanaf de vier zijden of ook vanaf de bovenkant van de piramide. Misschien wilt u de as liever helemaal niet zien. Voor al deze mogelijkheden betaalt u geen meerprijs.

Uiteraard is het mogelijk om de lagen van de piramide op geheel persoonlijke wijze in te vullen. Voor het extra personaliseren moet u rekening houden dat er wel extra kosten worden berekend voor het personaliseren van deze zeer speciale handgemaakte herdenkingspiramide ®.

 

 

Wanneer u behoefte heeft aan extra informatie, neem dan gerust contact met ons op via info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl of via 0481-354 506