Keurmerk

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard ontvangen Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

Bemmel – Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard hebben van de Stichting Keurmerk Persoonlijke Uitvaart hun keurmerk mogen ontvangen.

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat de uitvaartonderneming die in het bezit is van het keurmerk niet wordt beoordeeld door een extern bureau. De beoordeling wordt gedaan door de nabestaanden voor wie Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard een uitvaart of opbaring heeft mogen verzorgen.

Bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart draait het primair om de persoonlijke benadering en niet om het volgen van protocollen en processen. De uitvaartonderneming is altijd een kleinschalige lokale onderneming, waarbij persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal staan. Een uitvaart wordt op maat samengesteld en de nabestaanden beslissen alles zelf.

Uiterlijk de volgende dag volgt er een transparante begroting en er wordt alleen betaald voor diensten die daadwerkelijk worden afgenomen.
Uitgangspunt is dat een uitvaart niet direct in één gesprek geregeld hoeft te worden maar dat er dagelijks contactmomenten zijn om de uitvaart vorm te geven. Alle tijd die nodig is wordt hieraan besteed. Belangrijk is ook dat er altijd één aanspreekpunt is. De uitvaartverzorger, die de uitvaart bespreekt, is ook degene die de uitvaart zal begeleiden.

Constantijn Koen, Caroline en Erna zijn erg trots op deze erkenning. Wilt u meer weten over Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard, kijk dan op www.uitvaartverzorging-lingewaard.nl of neem telefonisch contact met ons op via 06 421 160 93.

Keurmerk Persoonlijke Uitvaart

“Iedereen verdient een passend afscheid, ongeacht waar u verzekerd bent.”