Moment van herdenken – 15 december

HomeMoment van herdenken – 15 december

Gedenken van iemand die u dierbaar is …
Voor wie brandt u een kaarsje?

Op zondag 15 december 2019 organiseren wij het ‘Moment van herdenken’. U bent welkom vanaf 15.30 uur in de Theaterkerk aan de Markt 5 te Bemmel. Aanvang ‘Moment van herdenken’ in de Theaterzaal is 16.00 uur.

Wij willen dan onze dierbaren herdenken die niet meer in ons midden zijn. Wij ontsteken een lichtje voor hen omdat wij ons willen blijven herinneren wie zij waren. Wij verzoeken u, Indien mogelijk, een foto in een fotolijst van uw dierbare mee te nemen naar het ‘Moment van herdenken’.

Uitvaartspreker de heer M. Ras zal samen met Constantijn Koen Uitvaartverzorging invulling geven aan het ‘Moment van herdenken’. Na afloop is er gelegenheid om samen na te praten en herinneringen op te halen.

Mag ik je vragen
dichtbij mij te blijven
mij telkens te vinden
als de tijd mij vergeet
Mag ik je vragen
een kaarsje te branden
de vlam te bewaken
als ik ’t niet meer weet

Programma

15.30 uur Ontvangst in de foyer van de Theaterkerk
16.00 uur Aanvang ‘Moment van herdenken’ in de Theaterzaal.
17.00 uur Afsluiting
17.15 uur Samenzijn in de foyer van de Theaterkerk tot ongeveer 18.00 uur

Namens Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zal er tijdens het samenzijn in de foyer een kop soep met stokbrood worden aangeboden.

Muzikale begeleiding door Outtro

Aanmelden

U kunt zich aanmelden tot uiterlijk dinsdag 10 december 2019.

Nabestaanden die wij de afgelopen jaren hebben mogen begeleiden en ondersteunen, kunnen zich kosteloos aanmelden door uiterlijk dinsdag 10 december 2019 onderstaand formulier in te vullen. Wij stellen uw komst zeer op prijs.