Uitvaartkisten

HomeDe uitvaartUitvaartkisten

Ruime collectie uitvaartkisten

Constantijn Koen Uitvaartverzorging maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarbij kundigheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij maken voor de uitvaartkisten gebruik van een familiebedrijf welke al meer dan honderd jaar bestaat. Zij zijn specialist in het vervaardigen van hoge kwaliteit uitvaartkisten en bewijzen dat een kist ook heel persoonlijk kan zijn. Het bedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste uitvaartkistenfabrikanten van Nederland.

De Cantharel

Wij hebben goede ervaringen met deze vakkundige leverancier en wij zijn dan ook trots dat wij de Cantharel uitvaartkist als standaard uitvaartkist mogen aanbieden in de uitvaartpakketten. De Cantharel is voorzien van bijpassende katoenen of satijnen bekleding, waardoor elke kist een eigen identiteit en uitstraling heeft. De een wellicht meer robuust en de ander chic, van eenvoudig tot exclusief.

Kist Cantharel

Collectie

Naast de Cantharel beschikken wij over een ruime collectie uitvaartkisten, passend voor elk budget. Hieronder vindt u enkele modellen uit onze collectie.