Uitvaartkisten

HomeDe uitvaartUitvaartkisten

Ruime collectie uitvaartkisten

Constantijn Koen Uitvaartverzorging maakt gebruik van zorgvuldig geselecteerde leveranciers waarbij kundigheid, professionaliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Wij maken voor de uitvaartkisten gebruik van een familiebedrijf welke al meer dan honderd jaar bestaat. Zij zijn specialist in het vervaardigen van hoge kwaliteit uitvaartkisten en bewijzen dat een kist ook heel persoonlijk kan zijn. Het bedrijf is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de grootste uitvaartkistenfabrikanten van Nederland.

De Cantharel

Wij hebben goede ervaringen met deze vakkundige leverancier en wij zijn dan ook trots dat wij de Cantharel uitvaartkist als standaard uitvaartkist mogen aanbieden in de uitvaartpakketten. De Cantharel is voorzien van bijpassende katoenen of satijnen bekleding, waardoor elke kist een eigen identiteit en uitstraling heeft. De een wellicht meer robuust en de ander chic, van eenvoudig tot exclusief.

Kist Cantharel

Ecologische uitvaartkisten

Wie kiest voor een ecologische uitvaartkist van onze leverancier laat de wereld een stukje schoner achter én creëert kansen voor mensen met een beperking en afstand tot de arbeidsmarkt.

De ecologische uitvaartkisten in ons assortiment zijn gemaakt van natuurlijke, gerecyclede materialen die biologisch afbreekbaar zijn en ook nog eens CO2 neutraal. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste technologieën op het gebied van ecologisch en circulair materiaalgebruik en goedgekeurd door (natuur)begraafplaatsen en crematoria.

Daarnaast beschikken wij over vele soorten kisten, ieder met hun eigen uitstraling: klassiek of met bloemen, van riet of van hout, van eenvoudig tot glanzend en chic. Er zijn voldoende mogelijkheden voor elk budget.

Meer informatie op DZU uitvaartkisten