Rouwvervoer

HomeDe uitvaartRouwvervoer
Rouwvervoer

Wagenpark

Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwauto en overbrengauto (Chrysler Grand Voyager, kleur:zwart) voor rouwvervoer.

Het vervoer bij een uitvaart speelt een belangrijke rol. De overledene en/of nabestaanden kunnen vervoerd worden met verschillende vervoersmiddelen. De keuze van het vervoer kan afgestemd worden op uw wens.

Om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden bieden wij eventueel ook rouwauto’s in diverse stijlen aan. Voor het vervoer van nabestaanden hebben wij bijpassende volgwagens.

De Uitvaartbus

Samen met uw dierbare naar de laatste rustplaats in een Rouw V.I.P. uitvaartbus. De Uitvaartbus maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. De uitvaart kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld in overleg een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overleden. De uitvaartbus kan uw dierbare met 22 familieleden en een extra rolstoel meenemen.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

  • Uitvaartbus
  • Koets met paarden
  • Uitvaartvrachtauto
  • Motor met zijspan

Rouwkoets

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chique met een rouwkoets worden gedaan. Wij beschikken over een mooie stijlvolle zwarte rouwkoets met een tweespan Belgische trekpaarden ervoor. Het is het rouwvervoer waar het Koninklijk Huis de voorkeur aan geeft. Steeds vaker wordt er door de Nederlander gebruik gemaakt van de rouwkoets. Het is een heel indrukwekkend gezicht. De paarden dragen tijdens de uitvaart mooie dekkleden. Deze sfeervolle combinatie kan een mooie bijdrage leveren aan een gedenkwaardig afscheid.

Voorbeelden

Bekijk hier de foto’s van verschillende vervoersmiddelen. Kies het rouwvervoer dat bij de overledene past.

Mercedes Vito overbrengbus