Opbaring

Verzorging en opbaring

De verzorging van de overledene wordt uitgevoerd door de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Natuurlijk mag u daarbij aanwezig zijn of helpen, indien u dat wenst. Onze medewerkers kunnen ervoor zorgen dat de overledene thuis wordt opgebaard. Daarnaast is het mogelijk de overledene over te brengen naar Afscheidshuys Lingewaard of naar een locatie van uw keuze.

Bij thuisopbaring vindt de verzorging thuis plaats. Bij overbrenging naar Afscheidshuys Lingewaard, of een andere locatie, vindt de verzorging daar plaats. Vanzelfsprekend voeren onze medewerkers de verzorging uit volgens uw wensen en met alle respect voor de overledene.

Aan de nabestaanden vragen wij om van tevoren kleding, identiteitspapieren en verzekeringspapieren van de overledene klaar te leggen en eventueel een donorcodicil en/of uitvaartwensenformulier.

Thuisopbaring

Wanneer u kiest voor thuisopbaring, is een koele ruimte met een te openen raam gewenst. Eventueel kunnen de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging zorgen voor een mobiele airco.

De overledene wordt op een koeling opgebaard. Dit kan op bed, in een uitvaartkist of met gebruikmaking van een opbaarplank. Bij thuisopbaring komen wij de overledene dagelijks controleren. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan kunt u ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer
06 421 160 93.

Opbaring Afscheidshuys Lingewaard

Opbaring in Afscheidshuys Lingewaard

U kunt ook kiezen voor opbaring in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard, waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hier is een reguliere opbaring mogelijk, waarbij de nabestaanden op afspraak op rouwbezoek kunnen komen, of opbaring in een van de 24-uur kamers De Linge of De Waard.
Lees hier meer over Afscheidshuys Lingewaard