Eigen rouwvervoer en verzorging

HomeDe uitvaartEigen rouwvervoer en verzorging

Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwauto en overbrengauto (Chrysler Grand Voyager, kleur:zwart).

Het grote voordeel van een eigen overbrengauto is het feit dat wij met de melding van het overlijden van uw dierbare meteen de benodigde zaken met de overbrengauto kunnen meenemen.

Hierdoor kunnen wij eventueel meteen uw dierbare verzorgen en kleden. De uitvaartverzorgers en overledenenverzorgers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging die uw dierbare thuis opbaren of ophalen om over te brengen naar Afscheidshuys Lingewaard zijn allemaal zeer ervaren en nemen de tijd om uw dierbare op een respectvolle wijze te verzorgen.

Verzorging van uw dierbare kunnen we ook samen met u doen of u kunt het met een gerust hart aan ons overlaten.

Rouwauto voor staatsievervoer

Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over eigen staatsierouwvervoer (om de overledene op de dag van de uitvaart op een waardige en respectvolle wijze over te brengen naar bijvoorbeeld een crematorium, kerk en/of begraafplaats, zalencentrum etc.).

Omdat wij beschikken over eigen staatsierouwvervoer, kunnen wij zeer voordelige prijzen aanbieden. Constantijn Koen Uitvaartverzorging kan ook rouwauto’s inhuren bij reguliere rouwvervoerders maar deze dienst is in verhouding duurder.

Onze eigen rouwauto voor staatsievervoer kunnen wij in combinatie met een zwarte Mercedes volgauto aanbieden voor een heel voordelig tarief. U betaalt bij ons een tarief waar u in de meeste gevallen bij andere uitvaartondernemingen alleen de rouwauto voor krijgt.

Indien de rouwauto moet wachten bij een kerk/begraafplaats, crematorium of zalencentrum worden er bij ons geen extra kosten zoals de gebruikelijke wachttijd in rekening gebracht.

Wanneer u kiest voor een uitvaartdienst in de Theaterkerk te Bemmel dan brengen wij uw dierbare met onze eigen rouwauto vanaf de plaats van opbaring over naar de Theaterkerk. Tijdens de uitvaartdienst in de Theaterkerk zal er geen wachttijd voor de rouwauto in rekening worden gebracht. Deze mogelijkheid bieden wij u kosteloos aan indien Constantijn Koen Uitvaartverzorging de volledige uitvaart verzorgt.

Uw dierbare aanwezig tijdens de avondwake

Wanneer er een avondwake plaatsvindt is uw dierbare daar vaak niet bij aanwezig. In de meeste gevallen moet er dan een rouwauto ingehuurd worden om uw dierbare over te brengen naar de betreffende kerk en weer terug te brengen naar de plaats van opbaring. Deze kosten zijn vrij hoog en zullen door de betreffende uitvaartonderneming worden doorberekend.

Omdat Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt over een eigen rouwauto kunnen wij ervoor zorgen dat uw dierbare wel aanwezig is bij de avondwake. Wij halen uw dierbare op van de plaats van opbaring en brengen uw dierbare na de avondwake ook weer terug naar de plaats van opbaring.

De mogelijkheid om uw dierbare bij de avondwake aanwezig te laten zijn, bieden wij u kosteloos aan indien Constantijn Koen Uitvaartverzorging de volledige uitvaart verzorgt.

Constantijn Koen Rouwvervoer 1
Constantijn Koen Rouwvervoer 2
Constantijn Koen Rouwvervoer 3
Rouwvervoer