24 uurskamers

Twee 24-uurs kamers: De Linge en De Waard

Afscheidshuys Lingewaard beschikt over twee 24-uurs kamers: De Linge en De Waard. Wij bieden u de mogelijkheid om dag en nacht bij uw dierbare te zijn. Wanneer een thuisopbaring niet mogelijk is of ongewenst, zijn de 24-uurs kamers bovendien een prettig alternatief. U krijgt de sleutel, dus bezoekafspraken zijn niet nodig. U kunt zo vaak als u wenst naar Afscheidshuys Lingewaard komen en zo lang blijven als u wilt.

“We hebben alleen gebruikt gemaakt van Afscheidshuys Lingewaard. Dat was een hele aparte ervaring, dat je daar 24/7 terecht kunt om van je familielid afscheid te nemen. Gebruik kunt maken van alle faciliteiten is fantastisch. Het is net alsof je gewoon thuis zit.”

Alle tijd om afscheid te nemen op uw eigen manier

In beide kamers kunt u gebruik maken van de aanwezige voorzieningen, zoals een geluidsinstallatie voor het beluisteren van muziek, een keuken voor gratis koffie en thee en toiletvoorzieningen. U kunt een intieme sfeer aanbrengen in de kamers door het plaatsen van foto’s of andere persoonlijke spullen. Op deze manier is het mogelijk het afscheid op uw eigen manier te verwerken, hiervoor de tijd te nemen en u in alle rust af te zonderen. Net als bij een thuisopbaring controleren wij dagelijks of alles op een voor u prettige manier verloopt. Mocht u ons nodig hebben, dan zijn we in de buurt.

24 uurs kamer