Afscheidshuys Lingewaard

HomeAfscheidshuys Lingewaard

Huiselijk en laagdrempelig

De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Vandaag de dag kan en mag er ongelooflijk veel. U kunt kiezen voor bepaalde muziek of bijvoorbeeld een fotopresentatie tijdens de condoleance. Op deze manier worden dierbare herinneringen gedeeld en vastgehouden. Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt uw condoleances van traditioneel tot geheel ongedwongen, vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg.

“Wij zochten een afscheidshuis met mogelijkheid tot 24 uur bezoek. Afscheidshuys Lingewaard bied die mogelijkheid ruimschoots. Vanaf het eerste moment dat wij in ’t huys waren voelden wij ons er thuis. Afscheid nemen van je dierbare op het moment wanneer je er behoefte aan hebt. Al onze wensen tot bezoek en afscheid nemen werden vervuld. Persoonlijke betrokkenheid werd erg op prijs gesteld.”

Afscheidshuys Lingewaard
Afscheidshuys Lingewaard
Afscheidshuys Lingewaard

Met een gerust hart 24 uur per dag naar het Afscheidshuys

Afscheidshuys Lingewaard

Verzorging en opbaring

De verzorging van de overledene wordt uitgevoerd door de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Natuurlijk mag u daarbij aanwezig zijn of helpen, indien u dat wenst. Onze medewerkers kunnen ervoor zorgen dat de overledene thuis wordt opgebaard. Daarnaast is het mogelijk de overledene over te brengen naar Afscheidshuys Lingewaard of naar een locatie van uw keuze.

Bij thuisopbaring vindt de verzorging thuis plaats. Bij overbrenging naar Afscheidshuys Lingewaard, of een andere locatie, vindt de verzorging daar plaats. Vanzelfsprekend voeren onze medewerkers de verzorging uit volgens uw wensen en met alle respect voor de overledene.

Aan de nabestaanden vragen wij om van tevoren kleding, identiteitspapieren en verzekeringspapieren van de overledene klaar te leggen en eventueel een donorcodicil en/of uitvaartwensenformulier.

Thuisopbaring

Wanneer u kiest voor thuisopbaring, is een koele ruimte met een te openen raam gewenst. Eventueel kunnen de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging zorgen voor een mobiele airco.

De overledene wordt op een koeling opgebaard. Dit kan op bed, in een uitvaartkist of met gebruikmaking van een opbaarplank. Bij thuisopbaring komen wij de overledene dagelijks controleren. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan kunt u ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 06 421 160 93.

Opbaring in Afscheidshuys Lingewaard

U kunt ook kiezen voor opbaring in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard, waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hier is een reguliere opbaring mogelijk, waarbij de nabestaanden op afspraak op rouwbezoek kunnen komen, of opbaring in een van de 24-uurs kamers De Linge of De Waard.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt tevens over een koelcel voor reguliere opbaring.

“Het is bijzonder dat Afscheidshuys Lingewaard midden in het dorp staat, waar je makkelijk even naar toe wandelt of rijdt. Een aanwinst voor Lingewaard.”

Opbaring Afscheidshuys Lingewaard