Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt

HomeAfscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt

Mortuarium H. Martinuskerk te Gendt in samenwerking met R.K. parochie H. Maria Magdalena in ere hersteld door Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt

Per 1 juni 2021 is het mortuarium van de H. Martinuskerk te Gendt in ere hersteld. Constantijn Koen Uitvaartverzorging uit Bemmel beheert in samenwerking met R.K. parochie H. Maria Magdalena: “Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt”.

De laagdrempeligheid en kerkelijke sfeer maken dat u zich welkom voelt. In de rouwkapel is het mogelijk om het afscheid van uw dierbare op uw eigen persoonlijke manier te verwerken, hiervoor de tijd te nemen en u in alle rust af te zonderen. U krijgt de sleutel, dus bezoekafspraken zijn niet nodig. U kunt zo vaak als u wenst naar onze rouwkapel komen en zo lang blijven als u wilt.

Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt is er voor iedereen

De tarieven voor opbaring in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt, Afscheidshuys Lingewaard te Bemmel of Afscheidshuys Sint Annamolen te Nijmegen zijn lager wanneer Constantijn Koen Uitvaartverzorging voor u de volledige uitvaart verzorgt.

Wanneer u de uitvaart niet laat verzorgen door Constantijn Koen Uitvaartverzorging maar door uw verzekeraar of een andere uitvaartonderneming is het mogelijk, indien beschikbaar, uw dierbare over te laten brengen naar één van onze Afscheidshuyzen.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Onze persoonlijke aandacht en betrokkenheid bij ieder afscheid wordt bijzonder gewaardeerd. Voor ons spreekt dit vanzelf, want iedereen verdient een waardig en passend afscheid.

OPEN DAG
ZATERDAG 19 JUNI

Afscheidshuys Lingewaard rouwkapel Gendt
Van 12.00 tot 14.00 uur