Uitvaartondernemer en Afscheidshuys Lingewaard Gendt

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Gendt en omgeving?

Bent u op zoek naar een kleinschalige, betrokken uitvaartondernemer in Gendt en omgeving? Constantijn Koen Uitvaartverzorging wil er voor u zijn in de moeilijke periode van rouw en verlies. Dat doen we door zorg uit handen te nemen waar nodig. Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zetten wij daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds onze  allergrootste drijfveer.

Constantijn Koen is woonachtig in de gemeente Lingewaard en kent de omgeving en gebruiken in Gendt uitstekend. Vanuit een grote betrokkenheid, passie en met een achtergrond als uitvaartverzorger bij een grote landelijke uitvaartorganisatie in de regio Nijmegen, Arnhem, Lingewaard en Dieren kunnen wij u ondersteunen in het vormgeven van een persoonlijke uitvaart waarbij het regelen en uitvoeren van de uitvaart plaatsvindt in zorgvuldig overleg met de nabestaanden en volgens de wensen van de overledene.

Onze werkwijze is informeel, ondersteunend waar nodig en zelf laten doen waar gewenst. Bij ons staat de persoonlijke aandacht voorop, in tegenstelling tot vele (grote) uitvaartondernemingen. Ons doel is een afscheid vorm te geven die recht doet aan de overledene en laat zien wat hij of zij voor zijn naasten heeft betekend. Wij zijn aangesloten bij het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart.

Alle diensten rondom de uitvaart voeren wij zelf uit, om zo onze betrokkenheid te vergroten. Bovendien heeft u op die manier altijd te maken met één vast aanspreekpunt.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Beschikt over een eigen uitvaartcentrum met twee 24-uurs kamers De Linge en De Waard. De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Vandaag de dag kan en mag er ongelooflijk veel. Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt de begrafenis of crematie van traditioneel tot geheel ongedwongen. Vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor budget, standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg. Uiteraard kunnen wij ook een thuisopbaring verzorgen.

Daarnaast beschikken wij, in tegenstelling tot vele (kleine) uitvaartondernemingen in de regio, over een eigen rouwauto voor overbrengen, thuisopbaren en staatsievervoer. De Uitvaartbus kunnen wij tegen zeer voordelig tarief aanbieden. Wanneer er voorafgaande aan de uitvaartplechtigheid een avondwake is, kunnen wij in tegenstelling tot veel andere uitvaartondernemingen uw dierbare vanaf het adres van opbaren overbrengen naar de betreffende kerk (Heilige Martinus) zodat hij of zij toch aanwezig is tijdens de avondwake. Vanzelfsprekend brengen wij u dierbare na afloop van de avondwake terug naar het adres van opbaren. Ook kunnen wij als uitvaartverzorger in Gendt het unieke concept van gedeeltelijke thuisopbaring aanbieden, waarbij uw dierbare in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard verblijft en wij hem of haar op afgesproken dagdelen bij u thuis brengen.

Onze werkwijze is oprecht, informeel en transparant. Bij ons weet u precies waar u aan toe bent.
Op deze website kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen: zo kunnen wij u op korte termijn een gespecificeerde begroting aanreiken. Natuurlijk is het mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen: wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor een unieke uitvaart in Gendt.

Uitvaartverzekering

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij de uitvaart kunnen verzorgen van iemand die is verzekerd bij Dela, Monuta, Yarden of elders. Het antwoord is ja. U bent altijd vrij om voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard te kiezen.

Wanneer u kiest voor Constantijn Koen Uitvaartverzorging, dan nemen wij de polis van de verzekeraar over. Deze kan u erop wijzen dat u duurder uit bent. Dat is lang niet altijd het geval. Een uitvaart op maat kan voordeliger zijn dan de standaard uitvaart van de verzekeraar. In veel gevallen is bijbetaling bij een verzekeraar nodig omdat niet alles door de polis is gedekt.

Informeert u vooraf bij ons hoe dat in uw geval uitpakt. Als wij uw wensen inventariseren dan wordt duidelijk hoe de financiële vergelijking uitvalt.

 

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn te bereiken via onderstaande gegevens:

Telefoon: 06 421 160 93

E-mail: info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

 

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard zijn maatschappelijk betrokken en sponsoren Bemmelse Dweildag, Taptoe Bemmel, Smartlappenkoor Lingewaard, kersenfeest Gendt en KBO Bemmel-Doornenburg,

Wij verzorgen ook budget uitvaarten, multiculturele uitvaarten, gemeentelijke uitvaarten en zijn te vinden als Uitvaartondernemer Bemmel, Uitvaartondernemer Gendt, Uitvaartondernemer Huissen, Uitvaartondernemer Angeren, Uitvaartondernemer Doornenburg, Uitvaartondernemer Haalderen, Uitvaartondernemer Ressen, Uitvaartondernemer Nijmegen-Noord, Uitvaartondernemer Overbetuwe, Uitvaartondernemer Neder-Betuwe, Uitvaartondernemer Arnhem, Uitvaartondernemer Nijmegen, Uitvaartondernemer Westervoort, Uitvaartondernemer Duiven, Uitvaartondernemer Zevenaar, Uitvaartondernemer Renkum, Uitvaartondernemer Rheden, Uitvaartondernemer Doesburg, Uitvaartondernemer Wijchen, Uitvaartondernemer Heumen, Uitvaartondernemer Grave, Uitvaartondernemer Druten, Uitvaartondernemer Beuningen, Uitvaartondernemer Boxmeer, Uitvaartondernemer Cuijk, Uitvaartondernemer Berg en Dal, Uitvaartondernemer Culemborg, Uitvaartondernemer Oss.