Uitvaartbeurs Lingewaard

HomeUitvaartbeurs Lingewaard

Zondag 9 december 2018 van 11.00 tot 17.00 uur.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard

 

Theaterkerk Bemmel

Van 11.00 tot 17.00 uur

Afscheidshuys Lingewaard

Van 11.00 tot 17.00 uur

Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard nodigen u, in samenwerking met Theaterkerk Bemmel, graag uit voor een bezoek aan uitvaartbeurs Lingewaard 2018. De toegang tot de uitvaartbeurs is GRATIS.

Ontdek alle mogelijkheden voor een persoonlijk en bijzonder afscheid en loop ook binnen bij ons Afscheidshuys Lingewaard om een kijkje te nemen. Koffie of thee staan voor u klaar in ons Afscheidshuys Lingewaard.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging - Uitvaartbeurs Lingewaard

Plaats

Theaterkerk, Markt 5, 6681 AE Bemmel
Afscheidshuys Lingewaard, Dr. Poellstraat 2, 6681 BV Bemmel

Datum & Openingstijden

Zondag 9 december van 11.00 uur tot 17.00 uur.

Zet deze datum alvast in uw agenda en wij ontmoeten u graag op onze uitvaartbeurs en in ons Afscheidshuys Lingewaard.

Op zondag 9 december vindt de uitvaartbeurs Lingewaard 2018 van Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard plaats. Dit is hét moment waarop u kennis kunt maken met de uitvaartbranche!

In een laagdrempelige sfeer ontmoet u in één dag een groot aantal exposanten! Deze dag zullen wij samen met de exposanten ons graag aan u voorstellen en laten zien wat er mogelijk is om een uitvaart persoonlijk en bijzonder te maken.

U ontmoet hier onder andere toeleveranciers uitvaartbranche, lokale ondernemers en medewerkers van begraafplaatsen, crematoria en mortuaria.

Houd onze facebookpagina Constantijn Koen Uitvaartverzorging en de website in de gaten om te zien welke exposanten zich hebben aangemeld.

Voor meer informatie of als u zich wilt aanmelden als exposant, neem dan contact met ons op via info@uitvaartverzorging-lingewaard.nl

De uitvaartbeurs wordt georganiseerd door Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard.

Graag tot zondag 9 december 2018.