Team - Constantijn Koen
Teamfoto

Constantijn Koen

Eigenaar/Uitvaartverzorger

Mijn naam is Constantijn Koen en woonachtig in Bemmel. Op mijn twaalfde overleed mijn moeder. Sindsdien stel ik mezelf de vraag, vaak onbewust, over waar het in het leven om gaat. Wie ben ik? Waar sta ik? Welk gedachtegoed laat ik achter? Omdat ik als kind al werd geconfronteerd met de dood leerde ik hier bewust bij stil te staan. Het overlijden van mijn moeder was intens verdrietig, maar inspireerde mij tegelijkertijd iets moois en zinvols van het leven te maken.

Ik volgde een opleiding tot uitvaartondernemer en kreeg na een stageperiode bij DELA de kans om aan de slag te gaan als uitvaartverzorger bij Monuta Uitvaartzorg. Ik was werkzaam in het gebied Nijmegen-Arnhem-Dieren en wat ik eigenlijk al wist, werd nog duidelijker. Dit was wat ik zocht; het contact met de families, het geven van persoonlijke aandacht en het zorgvuldig regelen van alles wat nodig is in een moeilijke periode. Toen al merkte ik hoe belangrijk het is om de tijd te nemen, en hoe zeer dit werd gewaardeerd door nabestaanden. De dankbaarheid maakte dat mijn passie en gedrevenheid alleen maar groeiden.
Een uitvaart kun je maar één keer goed doen. Tot op de dag van vandaag zet ik daarom alles in het werk om de betrokkenen met een goed gevoel terug te laten kijken op het afscheid van hun dierbare. Hopelijk halen ze hier troost en kracht uit, zodat ze weer verder kunnen. Dit is nog steeds mijn allergrootste drijfveer.

“Een team met het hart op de juiste plaats en waar niets te veel is. De persoonlijke aandacht en net dat beetje extra maakte de uitvaart een dag om nooit meer te vergeten.”

Team - Caroline

Caroline Koen

Eigenaar/Administratief medewerkster/Gastdame Afscheidshuys Lingewaard/Uitvaartassistente

Mijn naam in Caroline en woonachtig in Bemmel.

In ons team ben ik naast administratief medewerkster ook gastdame en uitvaartassistente.

Team - Debby - Constantijn Koen Uitvaartverzorging

Debby

Uitvaartverzorgster

Mijn naam is Debby Slinkman. In 2017 heb ik de opleiding tot uitvaartbegeleider afgerond. Tijdens de opleiding heb ik stage mogen lopen bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging.

In ons team ben ik uitvaartverzorgster.

Er voor een familie en nabestaanden kunnen zijn, ze mogen bijstaan in de dagen na het overlijden van hun dierbare en zaken uit handen kunnen nemen in de dagen dat er al zoveel keuzes gemaakt moeten worden, zijn voor mij de redenen geweest om dit prachtige vak in te gaan. Persoonlijke aandacht staat bij mij dan ook hoog in het vaandel.

Toen mijn vader 7 jaar geleden overleed heb ik van zeer dichtbij meegemaakt wat er allemaal op je afkomt in een hele korte tijd. Het is fijn dat er dan mensen om je heen zijn die met je meedenken en er voor je kunnen zijn.

Team - Erna

Erna

Uitvaartspreekster/Gastdame Afscheidshuys Lingewaard/Uitvaartassistente

Mijn naam is Erna en ik ben sinds 4 jaar werkzaam in de uitvaartbranche.
In ons team ben ik gastdame, uitvaartspreekster en assisteer ik de uitvaartverzorger.

Samen met mijn collega’s zetten we alles op alles om de uitvaart voor de nabestaanden tot een onvergetelijke ervaring te maken.
Iedereen verdient namelijk een persoonlijk afscheid.

Team - Claudia

Claudia

Overledenenverzorgster/Gastdame Afscheidshuys Lingewaard/Uitvaartassistente

Mijn naam is Claudia en ik ben werkzaam als overledenenverzorgster, gastdame en uitvaartassistente bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging. De laatste verzorging van uw dierbare doe ik het liefst samen met en in aanwezigheid van de nabestaanden.

Uit ervaring weet ik dat de laatste verzorging door de nabestaanden veel kan toevoegen aan de rouwverwerking. De tijd nemen en er voor u zijn vind ik erg belangrijk.

Persoonlijke aandacht en respect staat bij mij en ons hoog in het vaandel. Bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging zijn wij pas tevreden als u dat bent!