Rouwvervoer

HomeDe uitvaartRouwvervoer

Wagenpark

Constantijn Koen Uitvaartverzorging maakt gebruik van een uitgebreid wagenpark voor rouwvervoer.

Het vervoer bij een uitvaart speelt een belangrijke rol. De overledene en/of nabestaanden kunnen vervoerd worden met verschillende vervoersmiddelen. De keuze van het vervoer kan afgestemd worden op uw wens. De traditionele rouwauto wordt nog steeds het meest gebruikt.

Om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden bieden wij rouwauto’s in diverse stijlen aan. Voor het vervoer van nabestaanden hebben wij bijpassende volgwagens.

Rouwkoets

Het rouwvervoer kan ook heel exclusief en chique met een rouwkoets worden gedaan. Wij beschikken over een mooie stijlvolle zwarte rouwkoets met een tweespan Belgische trekpaarden ervoor. Het is het rouwvervoer waar het Koninklijk Huis de voorkeur aan geeft. Steeds vaker wordt er door de Nederlander gebruik gemaakt van de rouwkoets. Het is een heel indrukwekkend gezicht. De paarden dragen tijdens de uitvaart mooie dekkleden. Deze sfeervolle combinatie kan een mooie bijdrage leveren aan een gedenkwaardig afscheid.

De Uitvaartbus

Samen met uw dierbare naar de laatste rustplaats in een Rouw V.I.P. uitvaartbus. De Uitvaartbus maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw overleden dierbare te zijn. De uitvaart kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo kan er bijvoorbeeld in overleg een speciale route worden gereden langs alle dierbare plekken van de overleden. De uitvaartbus kan uw dierbare met 22 familieleden en een extra rolstoel meenemen.

Natuurlijk zijn er nog tal van andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld:

  • Uitvaartbus
  • Koets met paarden
  • Uitvaartvrachtauto
  • Motor met zijspan

Voorbeelden

Bekijk hier de foto’s van verschillende vervoersmiddelen. Kies het rouwvervoer dat bij de overledene past.