Kosten uitvaart

HomeDe uitvaartKosten uitvaart

Een uitvaart op maat hoeft niet duur te zijn

Een pakket of een uitvaart op maat

Van standaard tot ‘op maat’, er kan ontzettend veel.

Vanaf het moment dat uw dierbare is overleden, moet er van alles worden geregeld. De mogelijkheden op het gebied van uitvaartdiensten en gerelateerde diensten zijn sterk in ontwikkeling. Er kan tegenwoordig ontzettend veel. Om het u gemakkelijk te maken, zetten wij de verschillende mogelijkheden en kosten op een rij.

Onze uitvaartkosten zijn overzichtelijk en transparant. Met onze pakketten hanteren we een betaalbare basis die voor iedereen toegankelijk is, ongeacht waar u bent verzekerd of een lidmaatschap heeft. Ook bij maatwerk is er veel mogelijk en kunt het zo eenvoudig of exclusief  maken als u zelf wil. Tijdens het proces van overleggen en afwegen zullen wij helder zijn over de kosten. Wij beschouwen het als onze verantwoordelijkheid dat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Maatwerk: Vrijblijvende offerte

Wilt u graag meer weten over de kosten van een uitvaart op maat bij Constantijn Koen Uitvaartverzorging? U kunt vrijblijvend en kosteloos hier een offerte aanvragen. Of neem contact met ons op via 06 421 160 93 om al uw wensen te bespreken.

Een uitvaart op maat

De kosten voor een uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Het is echter goed om te weten dat een uitvaart op maat beslist niet duurder hoeft te zijn dan een ‘standaard’ begrafenis of crematie. Wij komen graag bij u langs om vooraf de wensen over de uitvaart te bespreken. De gemaakte afspraken en bijbehorende begroting leggen wij dan samen met u vast, zorgvuldig  en in alle rust.

“Over de financiële zaken is Constantijn heel transparant. Je komt niet voor verrassingen te staan na afloop.”

U kunt kiezen uit de volgende pakketten:

  • Persoonlijke budgetuitvaart
  • Crematie met thuisopbaring
  • Crematie met opbaring Afscheidshuys
  • Begrafenis met thuisopbaring
  • Begrafenis met opbaring Afscheidshuys

Klik hier voor meer informatie en om alle pakketten te bekijken »

 

Uiteraard is het ook mogelijk een uitvaart geheel naar eigen wens in te vullen. Het is echter goed om te weten dat, net als een pakket, een uitvaart op maat beslist niet duurder hoeft te zijn dan een ‘standaard’ begrafenis of crematie.

Maatwerk is mogelijk van eenvoudig tot exclusief. Samen met u nemen wij de uitvaart stap voor stap door. Hierbij nemen wij de tijd die nodig is, zodat alles tijdens de uitvaart wordt uitgevoerd zoals u voor ogen heeft. Persoonlijke aandacht staat voorop. Of u nu voor eenvoudig kiest of exclusief, wij denken graag en zorgvuldig met u mee.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op.
Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Dag en nacht bereikbaar via telefoonnummer:  06 421 160 93

Sluiten van kist