Constantijn Koen Uitvaartverzorging in de gemeente Lingewaard

Afscheidshuys Lingewaard

Huiselijk en laagdrempelig

De laagdrempeligheid en warme, huiselijke sfeer van Afscheidshuys Lingewaard maken dat u zich welkom voelt. Wij stellen alles in het werk om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Aarzel dus niet zo duidelijk mogelijk te zijn over uw wensen. Vandaag de dag kan en mag er ongelooflijk veel. U kunt kiezen voor bepaalde muziek of bijvoorbeeld een fotopresentatie tijdens de condoleance. Op deze manier worden dierbare herinneringen gedeeld en vastgehouden. Constantijn Koen Uitvaartverzorging verzorgt uw condoleances van traditioneel tot geheel ongedwongen, vanzelfsprekend in uw eigen tempo. Of u nu kiest voor standaard of zeer exclusief; uw wens is onze zorg.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging en Afscheidshuys Lingewaard behoren tot de beste bedrijven van Nederland op het gebied van uitvaartverzorging

Wij zijn erg trots dat zowel Constantijn Koen Uitvaartverzorging als Afscheidshuys Lingewaard volgens de nabestaanden tot de beste bedrijven van Nederland op het gebied van uitvaartverzorging behoren. Langs deze weg willen wij de nabestaanden bedanken voor het in Constantijn Koen Uitvaartverzorging & Afscheidshuys Lingewaard gestelde vertrouwen en voor de mooie beoordelingen.

Klik hier om de betreffende website te bekijken.

Ervaring nabestaanden met Afscheidshuys Lingewaard
Voor alle beoordelingen zie klanten vertellen onderaan de pagina of via de website van klantenvertellen

Familie uit Bemmel Beoordeling 10,0
Ervaring met: Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Ervaring:
deze man heeft verstand van zaken een zeer correcte en begripvolle man geeft zeer goed advies is zeer betrokken en een zeer goede communicatie goede begeleiding in deze moeilijke dagen ik [wij] raden hem aan ieder aan deze man geeft je een goed en vertrouwd gevoel.
Aanbeveling: ja

Familie uit Zetten Beoordeling 9,0
Ervaring met: Afscheidshuys Lingewaard
Ervaring:
Ik vond het ondanks het verdriet een heel prettige samenwerking. Ook dat ik een sleutelpas kreeg zodat je altijd naar de overledene toe kon gaan. Ik vond het top.
Aanbeveling: ja

Familie uit Lent Beoordeling 9,0
Ervaring met: Constantijn Koen Uitvaartverzorging
Ervaring:
Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Sfeervolle 24-uurskamer en zitruimte met goede voorzieningen en met oog voor detail en respectvol alles verzorgd.
Aanbeveling: ja

Familie uit Elst Beoordeling 9,0
Ervaring met: Afscheidshuys Lingewaard
Ervaring:
We hebben voor een opbaring gebruik gemaakt van de 24-uurskamer De Linge. Een heel fijne plek om te zijn met een prima sfeer om tot rust te komen en afscheid te nemen. Verder is de begeleiding vanuit Constantijn perfect en op maat geregeld.
Aanbeveling: ja

Met een gerust hart 24 uur per dag naar het Afscheidshuys

Eenvoudige tot luxe broodtafels

Constantijn Koen Uitvaartverzorging biedt de mogelijkheid tot een broodtafel in ongedwongen sfeer. De broodtafel kan bestaan uit zoete en hartige lekkernijen.
Daarnaast is het mogelijk eenvoudige of luxe hapjes te bestellen. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Afscheidshuys Lingewaard

Verzorging en opbaring

De verzorging van de overledene wordt uitgevoerd door de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging. Natuurlijk mag u daarbij aanwezig zijn of helpen, indien u dat wenst. Onze medewerkers kunnen ervoor zorgen dat de overledene thuis wordt opgebaard. Daarnaast is het mogelijk de overledene over te brengen naar Afscheidshuys Lingewaard of naar een locatie van uw keuze.

Bij thuisopbaring vindt de verzorging thuis plaats. Bij overbrenging naar Afscheidshuys Lingewaard, of een andere locatie, vindt de verzorging daar plaats. Vanzelfsprekend voeren onze medewerkers de verzorging uit volgens uw wensen en met alle respect voor de overledene.

Aan de nabestaanden vragen wij om van tevoren kleding, identiteitspapieren en verzekeringspapieren van de overledene klaar te leggen en eventueel een donorcodicil en/of uitvaartwensenformulier.

Thuisopbaring

Wanneer u kiest voor thuisopbaring, is een koele ruimte met een te openen raam gewenst. Eventueel kunnen de medewerkers van Constantijn Koen Uitvaartverzorging zorgen voor een mobiele airco.

De overledene wordt op een koeling opgebaard. Dit kan op bed, in een uitvaartkist of met gebruikmaking van een opbaarplank. Bij thuisopbaring komen wij de overledene dagelijks controleren. Mocht er iets onverwachts gebeuren, dan kunt u ons dag en nacht bereiken op telefoonnummer 06–421 160 93.

Opbaring in Afscheidshuys Lingewaard

U kunt ook kiezen voor opbaring in ons eigen Afscheidshuys Lingewaard, waarbij u gebruik kunt maken van alle faciliteiten. Hier is een reguliere opbaring mogelijk, waarbij de nabestaanden op afspraak op rouwbezoek kunnen komen, of opbaring in een van de 24-uurs kamers De Linge of De Waard.

Constantijn Koen Uitvaartverzorging beschikt tevens over een koelcel voor reguliere opbaring.

Hier vindt u ons: